Beoordelingen van Stanley’s Emmeloord

Recente recensies

5.0
Edith
19 februari 2024
Wilma
18 februari 2024

Kleinkinderen vonden de verrassing super gaaf

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jh
9 februari 2024
t Lumens
4 februari 2024

👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T. van der Vlis
15 januari 2024
Sylvia Smit
11 januari 2024

Werd snel gebracht het eten

Mark
7 januari 2024

Super geregeld weer lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline
24 december 2023

wij zijn doorgaans dik tevreden met alles, maar gisteren hadden wij eten besteld voor 18:40 uur en om 18:08 werd er al aangebeld en was het eten daar. Lijkt mij enigzins aan de vroege kant, als iedereen dan nog niet thuis is!

Esther kaagman
23 december 2023
Tom Schippers
22 december 2023

Patat was overduidelijk dubbel gebakken, slap en vettige stukjes aardappel, helaas niet 1 of 2 maar minstens de helft hebben wij hierdoor weg gegooid, helaas niet de kwaliteit die wij van stanleys gewend zijn.

Bianca
20 december 2023

Heerlijk eten lekkere smaak en best snelle bezorging

Evert uit Emmeloord
20 december 2023

Ouderwets moderne snackbar. Prima. Goeie friet.

Iris
13 december 2023

Super snelle bezorging!! Uiteraard de lekkerste patat en snacks.

Edwin
27 november 2023

Heeft goede en lekker frieten en snacks

Esther
19 november 2023
Papa van Joost.
17 november 2023

Topper die bezorger.

Nurmaya
14 november 2023
Marco
3 november 2023

Heel weinig voor heel veel. Kleine patat is inderdaad bijzonder klein... voor meer dan 3 Euro!! Burger pulled pork is erg eenvoudig... voor meer dan 7 Euro!! Inflatie is hoog maar blijkbaar heeft Stanley's er meer last van dan anderen!

Hulzinga
21 oktober 2023

Snel bezorgd en super kwaliteit

Anoniem
20 oktober 2023
Pieter van Dijk
2 oktober 2023

Bezorging was top op tijd. Eten was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar! 👌👌

Esther
2 oktober 2023

Ik had voor de patatjes neer gezet dat ik er kipkruiden overheen wou. Maar die hebben we niet gekregen. Verder was alles prima in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sip
22 september 2023

Was heerlijk. Misten alleen Julius.

Anoniem
22 september 2023
de Grauw
17 september 2023

Supersnel! Altijd top, lekker, goed warm en fantastische kwaliteit, dikke 10!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kaat
25 augustus 2023

Heerlijk eten, patat met stoofvlees echt een aanrader, snel bezorgd

Ja van Dijk
31 juli 2023

De bestelling kwak op het juiste moment, De maaltijd was in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
30 juli 2023
Nynke Hoekstra
27 juli 2023

Hoeveelheid patat in familiezak bijna altijd teveel. Daarom nu in bakjes besteld, maar dat was echt te weinig.

Riakooij
21 juli 2023
Anoniem
16 juli 2023
Gea
16 juli 2023

Snelle bezorging en goed heet. Heerlijk en voor herhaling vatbaar

Arianne
14 juli 2023

Was super snel bezorgt en heerlijke patat en kipsate, aanrader

Nick
12 juli 2023

Ze waren de saus vergeten. Gelijk gebelt en binnen 2 minuten stonden ze weer op de stoep met saus . Dat noem ik pas klantenservice 💪

Esther
9 juli 2023
Wesley
5 juli 2023

Moesten ruim 45 min wachten voordat ons patat en snack bezorgd werd iets aan de lange kant voor ons doen. Miss was het op dat moment gewoon druk. maar voorderest weer super lekker gegeten. Goed warm en niet te vet.

Ja van Dijk
15 juni 2023

De friet was OK. De kroketten braken wat by het eren

J
13 mei 2023

Snel, goed warm, Vriendelijk

.
28 april 2023
Daisy Morsink
14 april 2023

Zou even letten op de bezorgers. Al een paar keer de boel overhoop binnen gehad. Vandaag lag de saus in de zak en in de snack ipv in bakje. En medium patat besteld maar leek wel een kleine zo weinig patat erin

Bertus
14 april 2023

Heel snel bezorgd en vriendelijke bezorger en de patatjes enz waren lekker warm

Jan van Dijk
14 april 2023

Zoals ik de afgelopen tijd gewend ben was alles OK en op tijd bezorgd

Ria Kooij
7 april 2023

Helaas waren de kroketten open gebarsten dus waren ze taai geworden .

Carolien
5 april 2023

Zoals altijd dik in orde kwaliteit en temperatuur en snel

jp
1 april 2023

perfecte salades :) geweldige friet !

Aaron
30 maart 2023

Beste eten dat ik ooit heb gehad en wat een service

Jan van Dijk
28 maart 2023
Alyanne
20 maart 2023
Jan van Dijk
14 maart 2023
Wilma
3 maart 2023

Kwartier te laat, had om een burger gevraagd zonder curry, had er zo'n zin in, kreeg ik dus wel curry, dag hamburger, zo de kliko in

Jan van Dijk
28 februari 2023

Alles goed. Verder geen commentaar

Wilma
26 februari 2023

Was heerlijk, kado in de kidsbox werd super gewaardeerd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Xander
25 februari 2023

Perfect optijd, perfect eten

Edwin
24 februari 2023

Lekker eten en goede bezorger

Jan van Dijk
20 februari 2023
Roy
19 februari 2023

Berehap was erg hard

Simone
10 februari 2023

Top service!

Xander
4 februari 2023

Mooi optijd en was erg lekker

Lisa
3 februari 2023
Jan van Dijk
31 januari 2023

Ik heb gen aan- of opmerkingen bij deze bestelling. Zowel de maaltijd als de bezorging was geheel in orde

Carolien
27 januari 2023

Duurde wat langer dan we gewend zijn een uurtje. Maar het was super op temperatuur en zoals altijd heerlijk.

YB
26 januari 2023

Snel bezorgd en lekker gegeten !

Jan van Dijk
25 januari 2023
Gea
14 januari 2023

Snelle en correcte bestelling ontvangen. Zelfs met gratis blikje drinken. Geweldig

Anoniem
9 januari 2023
Jan van Dijk
5 januari 2023

Uitstekende tijd van de bezorging Maaltijd OK

Carolien
29 december 2022

Zoals altijd top

Jan van Dijk
29 december 2022

De bestelling zowel als de bezorging waren uitstekend

Bertus
24 december 2022

We hadden 2 frikadellen speciaal en 2 pattat oorlog besteld,maar is denk ik onderweg niet goed gegaan 🤔 de patat met pindasaus lag over de frikadel speciaal heen ,echt niet lekker...goeie tip doe de patat niet bij de frikadel in een zakje .

D.Mijnders
22 december 2022

De patat was erg hard gebakken helaas

Marcella
18 december 2022

Prima eten. Snelle levering. Echter zat het Capri Sun pakje van de kids box er niet bij. En men vond de gehaktbal wat droog. (Maar deze heb ik zelf niet gehad)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JP
10 december 2022

Heerlijke kipsate schotel !! Superlekker ijs met nootjes Bijna elk weekend vast recept, bedankt weer :)

Wilma
8 december 2022

18 minuten te laat, gelukkig geen koud eten

Jan van Dijk
6 december 2022

De friet was wat aan de koude kant

WB
4 december 2022

Een grote bestelling geplaatst en alles mooi op tijd, compleet en goed warm. En smaakte ook weer prima!

Jan van Dijk
1 december 2022
Jan van Dijk
27 november 2022
Wilma Lameris
26 november 2022

Het duurde heeeel lang. Wel vriendelijk te woord gestaan en goede service

Jan van Dijk
19 november 2022

Zowel de kwaliteit aalss de bezorging waren goed

anja
15 november 2022

Het eten was erg laat het heeft anderhalf uur geduurt voordat het eten er was. Echter was het eten wel goed warm en goed te eten

Henk Kooij
11 november 2022

Helaas was de patat aan de bovenop erg koud! En er was een kroket leeg

John
6 november 2022

Was heerlijk en ook snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simone
6 november 2022
Wilma
5 november 2022

Kipshoarma, de kip fladdert wl nog ergers, hetgeen ik zag aan kip (niet veel) was zwart, milkshake was waterig

Jan van Dijk
3 november 2022

Ik heb als gewoonlijk geen klachten. Zowel de bezorging als de maaltijd waren goed

Jan van Dijk
18 oktober 2022
Vera
14 oktober 2022
Jan van Dijk
10 oktober 2022

De bezorging was uitstekend op tijd. De maaltijd was prima. Ik hen geen klachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
29 september 2022
Matthijs
26 september 2022

Perfect op de afgesproken tijd, vriendelijk tijdens de bezorging, eten goed als altijd.

Henk Kooij
23 september 2022
Wilma
7 september 2022

Champignons, uien en spekjes waren verbrand, jammer, hopelijk volgende keer weer beter

TI
26 augustus 2022

Lekker gegeten en vlot bezorgd door een vriendelijke collega. Wij gaan hier nogmaals bestellen!

EJ
22 augustus 2022

Alles binnen geplande tijd geleverd en goed op temperatuur. Goede hoeveelheden en prima van smaak. Blij met deze bezorgkwaliteit

Carolien
21 augustus 2022

Weer super verzorgd en veel sneller dan de aangegeven planning. En zalig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T.G. Noordhof-Bakker
20 augustus 2022

Snel bezorgd en het eten is uitstekend.

Wilma Lameris
20 augustus 2022

De saus zat dit keer over de hele binnenkant van de zak en hef was een rommeltje.

Ria Kooij
19 augustus 2022

Top bezorging! Snel lekker warm! En vriendelijke jongen !

Nicole
19 augustus 2022

Jammer dat er niet bij stond dat het gepaneerde drumsticks waren. En de kroket was wat ontploft. Verder zoals altijd lekker eten en drinken.

M
13 augustus 2022

Bakje oorlogsaus erg dun, vloeibaar en weinig ui. Verder weer erg lekker